Pushteti Qendror

 • Kuvendi i Shqipërisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Suela Huta
  042 278 416
  suela.huta@parlament.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Institucioni i Presidentit të Republikës së Shqipërisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Mirela Dinaj
  069 40 07 538
  mdinaj@president.al / mireladinaj@yahoo.it

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  069 40 07 538
  mdinaj@president.al / mireladinaj@yahoo.it

 • Këshilli i Ministrave

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Elisa Stamo
  067 41 14 845
  elisa.stamo@kryeministria.al

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  067 41 14 845

 • Ministër Shteti për Diasporën

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Znj. Valbona Sheftelia
  Tel: 066 59 86 821
  koordinatori@arsimi.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Tel: 066 59 86 821

 • Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Amantia Latifi
  069 81 39 134
  amantia.latifi@buqesia.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Drejtësisë

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Faqe 1 nga 2
 • 1
 • 2
Më shumë

  Kërko asistencë


© Copyright 2015, All Right Reserved
Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
Mundësuar nga DM Consulting
[responsive-menu menu="menu"]