Rezultatet e kërkimit

 • Agjensia e Legalizimit Urbanizimit dhe Integrimit te Zonave/ Ndertimore Informale

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Shpresa Muha

  info@aluizni.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Ky institucion është në varësi të:
Më shumë

  Kërko asistencë


© Copyright 2015, All Right Reserved
Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
Mundësuar nga DM Consulting
[responsive-menu menu="menu"]