Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Znj. Valbona Sheftelia

  koordinatori@arsimi.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Adenisa Ago

  adenisa.ago@bujqesia.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Drejtësisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Anairda Arizaj

  Anairda.Arizaj@drejtesia.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Etleva Shore

  etleva.shore@infrastruktura.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Financave dhe Ekonomisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Hega Ismaili

  hega.ismaili@financa.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]