Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Ministria e Kulturës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Irena Prici

  042271324
  info@kultura.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Mbrojtjes

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Kolonel Leonard Kollçaku

  (04) 2226601/1325
  informimi_mm@mod.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  (04) 2226601/1325
  informimi_mm@mod.gov.al

 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Z. Fludian ÇUKA

  fludian.cuka@turizmi.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  info@moe.gov.al

 • Ministria e Brendshme

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ardian Bita

  Ardian.Bita@punetebrendshme.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  04 22 53 698

 • Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Petrit Musa

  042232883 / 042364090
  petrit.musa@mfa.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]