Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Edmond Abdyli

  edmond.abdyli@shendetesia.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • OSHEE sh.a

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Argid Aliaj

  069 41 48 512
  argid.alikaj@oshee.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  069 41 48 512

 • Hekurudha Shqiptare sh.a

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Porti Detar Vlorë sh.a

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Porti Detar Shëngjin sh.a

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


  [recaptcha]
© Copyright 2015, All Right Reserved
Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
Mundësuar nga DM Consulting
[responsive-menu menu="menu"]