Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Instituti i studimeve per krimet dhe pasojat e komunizmit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Miran Butka

  info@iskk.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia e Sigurimit të depozitave

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Marilda Shkurti

  + 355 (0)4 2362989
  mshkurti@asd.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. Elbasanit, Pallati Edil Al-It, Nr 317, Tiranë

Më shumë

  Kërko asistencë


  [recaptcha]
© Copyright 2015, All Right Reserved
Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
Mundësuar nga DM Consulting
[responsive-menu menu="menu"]