Ministria e Arsimit

 • Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Znj. Valbona Sheftelia
  koordinatori@arsimi.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Inspektorati Shtetëror i Arsimit   

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Arjana Hoxha
  info.isha@isha.gov.al

  Adresa

 • Agjencia Kombëtare e Provimeve

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Agim Alia
  042 419 257
  agim.alia@akp.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Emisa Isufaj
  +355042243423
  info@ascal.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia e Shërbimit të Sporteve

  Adresa

 • BOTEM – Shtëpia Botuese e Teksteve Mësimore

  Adresa

 • Klubi Shumësportësh Partizani

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Drita Isufi
  partizaniklub@gmail.com

  Adresa

  0695766117

 • Klubi Sportiv “Studenti”

  Adresa

 • Faqe 1 nga 3
 • 1
 • 2
 • 3
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]