Ministria e Bujqesise

 • Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Adenisa Ago
  adenisa.ago@bujqesia.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia e Zhvillimit të Zonave Malore

  042 267 544
  mada@redeval.org

  Adresa

  042 267 544

 • Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Antoneta Qemali
  +355 4 22 28 318
  antoneta.qemali@azhbr.gov.al

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]