Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Etleva Shore

  etleva.shore@infrastruktura.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Institucione në varësi

 • Repartit i Inspektim Shpëtim Miniera

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Jonida Balla
  067 60 94 943; 4 235 7540
  Jonida.Balla@rishm.gov.al; Info@rishm.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  0676094943; 042357540

 • Agjencia Kombëtare Bërthamore

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Sekretariati i Nismës për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Arlinda Rumbullaku
  arlinda.rumbullaku@albeiti.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  042264645

 • Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Romina Domini
  r.damini@akbn.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Shërbimi Gjeologjik Shqiptar

  042 222 578
  shgjsh@gsa.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Inspektorati Qendror Teknik  dhe Industrial

  04 22 58 539
  info@ishti.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Etleva Shore
  etleva.shore@infrastruktura.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]