Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Kulturës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Irena Prici

  042271324
  info@kultura.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Institucione në varësi

 • Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Qendra Kombëtare e Invetarizimit të Pasurive Kulturore (QKIPK)

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Qendra e Realizimit të Veprave të Artit

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Parku Kombëtar Butrint

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Muzeu i Pavarësisë Vlorë

  033 329 419

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Muzeu Historik Kombëtar

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Blerina Braho
  Blerina.Braho@mhk.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Zyra Shqiptare për të Drejtat e Autorit 

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Sonila Meka
  042 232 008
  sonila.meka@zshda.gov.al; zshda@zshda.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansambli Popullor

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ermal Bajraktari
  042 227 471
  ermal.bajraktari@tkob.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Galeria Kombëtare e Arteve

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Niko Mano
  042226033
  niko.mano@galeriakombetare.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Cirku Kombëtar

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Kujtim DUMI
  069 21 22 658
  Kujtim.Dumi@cirkukombetar.gov.al kujtim_circus@yahoo.it

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  069 21 22 658
  Kujtim.Dumi@cirkukombetar.gov.al, kujtim_circus@yahoo.it

 • Agjencia e Shërbimit Arkeologjik

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Mariglen Meshini
  info@asha.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

  info@tkeks.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Teatri Kombëtar

  04 222 3022
  info@teatrikombetar.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Muzeu Kombëtar Ikonografik dhe Etnografik Berat

  032 232 224
  agron.polovina@muzeumetberat.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar, Arsimit dhe Arkeologjik Korçë

  8243022

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Muzeu Kombëtar “Skënderbeu” dhe Muzeu Etnografik, Krujë

  0511 22225
  muzeu.gjkskenderbeu@yahoo.com

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  muzeu.gjkskenderbeu@yahoo.com

 • Fototeka Kombëtare “Marubi” Shkodër

  022 243 467

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  022 243 467

 • Bibloteka Kombëtare

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Arkivi Qëndror Shtetëror i Filmit

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Kulturës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Irena Prici
  042271324
  info@kultura.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]