Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Mbrojtjes

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Kolonel Leonard Kollçaku

  (04) 2226601/1325
  informimi_mm@mod.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  (04) 2226601/1325
  informimi_mm@mod.gov.al

Institucione në varësi

 • Qendra e Kulturës, Medias, Botimeve të Mbrojtjes, Muzeut dhe Shtëpive të Pushimit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Plaurent Mburimi

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia e Inteligjencës dhe Sigurisë së Mbrojtjes (AISM)

  042 224 239
  aisminfo@mod.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Qendra Ndërinstitucionale Operacionale Detare

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Artemis Domnori
  052 260 201
  artemis.domnuri@mod.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • MEICO

  042 269 214; 042 240 960
  meico@mod.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  042269214; 042240960

 • Ministria e Mbrojtjes

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Kolonel Leonard Kollçaku
  (04) 2226601/1325
  informimi_mm@mod.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  (04) 2226601/1325
  informimi_mm@mod.gov.al

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]