Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Z. Fludian ÇUKA

  fludian.cuka@turizmi.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  info@moe.gov.al

Institucione në varësi

 • Inspektorati Shtetëror i Mjedisit, Pyjeve dhe Ujerave

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Laert Elmazaj
  laert.elmazaj@gmail.com

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  laert.elmazaj@gmail.com

 • Agjencia Kombëtare e Mjedisit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Gentian Rrodhe
  042 371 242
  gentian.rrodhe@akm.gov.al; koordinator@akm.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Z. Fludian ÇUKA
  fludian.cuka@turizmi.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  info@moe.gov.al

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]