Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Edmond Abdyli

  edmond.abdyli@shendetesia.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Institucione në varësi

 • Spitali Rajonal Lezhe

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Spitali Rajonal Durres

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Andi Xhelilaj
  688043641
  andi.xhelilaj@srd.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  0688043641

 • Instituti i Shendetit Publik

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ariola Kaza
  ariola.kaza@ishp.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • SUOGJ Mbreteresha Geraldine

  42 222 609 ;42 225 516

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • SUOGJ Koco Gliozheni

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ariola Hysi
  Ariola.Hysi@suogj-kgliozheni.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • SU Shefqet Ndroqi

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Spitalet psikiatrike (Vlorë, Shkodër, Elbasan)

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Suela Zinaj

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  info@qsut.gov.al

 • Qendra Kombëtare e Kontrollit të Barnave 

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Sonila Shaho
  042372892
  sonila.shaho@akbpm.gov.al

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Inspektorati Shtetëror Shëndetësor

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Anila Dedei
  067 20 23 579
  anila.dedej@ins-shendetesor.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  067 20 23 579

 • Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Edmond Abdyli
  edmond.abdyli@shendetesia.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]