Ministria e Kultures

 • Ministria e Kulturës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Irena Prici
  042271324
  info@kultura.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Arkivi Qëndror Shtetëror i Filmit

  Adresa

 • Bibloteka Kombëtare

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Fototeka Kombëtare “Marubi” Shkodër

  022 243 467

  Adresa

  022 243 467

 • Muzeu Kombëtar “Skënderbeu” dhe Muzeu Etnografik, Krujë

  0511 22225
  muzeu.gjkskenderbeu@yahoo.com

  Adresa

  muzeu.gjkskenderbeu@yahoo.com

 • Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar, Arsimit dhe Arkeologjik Korçë

  8243022

  Adresa

 • Muzeu Kombëtar Ikonografik dhe Etnografik Berat

  032 232 224
  agron.polovina@muzeumetberat.gov.al

  Adresa

 • Teatri Kombëtar

  04 222 3022
  info@teatrikombetar.gov.al

  Adresa

 • Faqe 1 nga 3
 • 1
 • 2
 • 3
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]