Ministria e Shendetesise

 • Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Edmond Abdyli
  edmond.abdyli@shendetesia.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë

  Adresa

 • Inspektorati Shtetëror Shëndetësor

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Anila Dedei
  067 20 23 579
  anila.dedej@ins-shendetesor.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  067 20 23 579

 • Qendra Kombëtare e Kontrollit të Barnave 

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Sonila Shaho
  042372892
  sonila.shaho@akbpm.gov.al

  Adresa

 • Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Suela Zinaj

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  info@qsut.gov.al

 • Spitalet psikiatrike (Vlorë, Shkodër, Elbasan)

  Adresa

 • SU Shefqet Ndroqi

  Adresa

 • SUOGJ Koco Gliozheni

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ariola Hysi
  Ariola.Hysi@suogj-kgliozheni.gov.al

  Adresa

 • Faqe 1 nga 2
 • 1
 • 2
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]